King Maker: The Change of Destiny - 8. rész

 • A történet Joseon (Korea) késői éveiben játszódik. Choi Cheon Joong (Park Si Hoo) a legjobb arcolvasó az országban. Tehetős családban élt, míg egy nap szörnyű tragédia következett be. Jósként lenézik őt, de végül mégis nagy hatalomra tesz szert. Choi Cheon Joong tisztában van vele, milyen sors vár Joseonra, így mindent megtesz az országért, ahogy szíve választottjáért is. Lee Bong Ryeon (Ko Sung-Hee) egy gyönyörű hercegnő, Cheoljong király lánya. Különleges ereje, hogy képes meglátni mások sorsát. Képessége áldás és egyben átok is számára. Lee Bong Ryeon találkozik Choi Cheon Joongal és együtt próbálják megváltoztatni Joseon sorsát. Lee Byung Joo "Baramgwa Gooreumgwa Bi" regényéből adaptálva. A történet egyaránt tartalmaz fikcionális és valós elemeket.

  Category : King Maker: The Change of Destiny (2020)

  #történelmi#dráma#fantasy#kosztümös#romantikus

  2 Comments and 1 replies
 • Erika
  Erika Nagyon szépen KÖSZÖNÖM A GYORS TÁJÉKOZTATÁST! SZÉPNAPOT KÍVÁNOK, S TÜRELMESEN VÁROM A FOLYTATÁSOKAT!
  • Erika
   Erika Kedves Dijus! Köszönöm ezt a klassz sorozatot amit eddig fordítottál és nagyörömmel néztük. Kérdésem, hogy lesz e folytatása?? s ha igen, holtudjukmegnézni?? Gondolom ezen az oldalon!Köszönöm eddigi fordításod, s várom számomra értékes válaszod!Jó egészséget kívánok további munkáidhoz!                                                                                  Erika
   • Samandriel
    Samandriel Szia! Most fejeztük be a 8. részt, egy órája került fel. A fordítással folyamatosan haladunk, még a sorozat sincs kint teljesen, egészen augusztusig tart a vetítése, heti két résszel. A sorozat részei mindig külön felirattal és online is elérhetőek.
  arrow_drop_up