The Sleuth of the Ming Dynasty - 6. rész

 • Chenghua 14. századi császár uralkodása alatt, Tang Fan (Darren Chen), egy hatod rangú rendőrbíró és Sui Zhou (Fu Mengbo), a Jinyiwei tagja, összefog, hogy fényt derítsenek az összeesküvésre, biztosítván országuk békéjét.
  Miután megoldották az őrgróf fiának halálának rejtélyét, nagy hírnévre és szoros barátságra tesznek szert. Bár a híre megelőzi őt, Tang Fan mégis becsületesen végzi munkáját, azonban váratlanul holtan találja főbérlőjét. Halálának oka látszólag öngyilkosság, de a nyomok mégis egészen máshová vezetik őket.

  Category : The Sleuth of the Ming Dynasty (2020)

  #misztikus#dráma#történelmi

  1 Comments and 1 replies
 • Hamano
  Hamano Köszönöm a fordítást, nagyon szeretem ezt a sorozatot! Viszont szeretnék szólni, hogy vírusos reklám van a videón. Az első 5 részt gond nélkül végig bírtam nézni, de ennél sajnos már gondjaim vannak. A felugráló (18 karikás) reklámoktól és vírus figyelmeztetésektől nem is tudom elkezdeni ezt a részt. Nem tudom, hogy másnak is akadt-e problémája ezzel, de szerettem volna jelezni, mielőtt valakinek a gépe komolyabb kárt szenvedne. Remélem meg lehet oldani, hogy ugyanúgy nézhető legyen, mint az első 5 rész, mert nagyon megkedveltem ezt a sorozatot. :) Köszönöm a kemény munkát!
  • Samandriel
   Samandriel Örülök, hogy tetszik a sorozat. Tegyél fel addblockot és minden videót probléma nélkül le fog játszani:)
arrow_drop_up