The Sleuth of the Ming Dynasty - 1. rész

 • Chenghua 14. századi császár uralkodása alatt, Tang Fan (Darren Chen), egy hatod rangú rendőrbíró és Sui Zhou (Fu Mengbo), a Jinyiwei tagja, összefog, hogy fényt derítsenek az összeesküvésre, biztosítván országuk békéjét. Miután megoldották az őrgróf fiának halálának rejtélyét, nagy hírnévre és szoros barátságra tesznek szert. Bár a híre megelőzi őt, Tang Fan mégis becsületesen végzi munkáját, azonban váratlanul holtan találja főbérlőjét. Halálának oka látszólag öngyilkosság, de a nyomok mégis egészen máshová vezetik őket.

  Category : The Sleuth of the Ming Dynasty (2020)

  #történelmi#misztikus#dráma

  3 Comments and 3 replies
 • Marika68
  Marika68 Kérlek segítsetek egy filmet se tudok soha meg nézni azt írja nem kompatibilis! Fórumra se tudok írni sehová nem enged? ABP kikapcsolva win 8 on? köszi,
  • Samandriel
   Samandriel Szia! Van olyan bővítményed, ami a videólejátszáshoz szükséges, pl. flash player? Illetve, a fórumra regisztrálva vagy? Mert ide nem, de oda szükséges. Ha regisztrálva vagy, akkor olvasd el az alábbi bejegyzést: https://doramapercek.hu/threads/bejelentkezéskor-felmerülő-problémák.91/#post-1165 Hátha ezek valamelyike jelenti a bejelentkezéskor felmerülő problémát.
 • Iscnot
  Iscnot Köszönöm a választ! Megpróbaltam, de csak sötét volt minden. Azóta megoldottam egy vpn alkalmazással
  • Iscnot
   Iscnot Szia! Nemtudom, hogy ez csak nekem van e így, de nem indul el a video. Megpróbáltam letölteni és átkonvertálni is de egyik sem sikerült. Csak érdekelne, hogy ideiglenesen leszedted e a videot vagy csak nekem rossz.
   • Samandriel
    Samandriel A részek nem lettek leszedve. Próbáltad manuálisan elindítani? Magától nem indulnak el a részek, rá kell nyomni hozzá a play gombra.
  arrow_drop_up